2018 .01. 21 – 28. Harmadik évközi hét

  1. Vasárnap este 5 órakor kezdődik az ökumenikus imahét, az Attila téri görögkatolikus templomban. Aki az imahét néhány alkalmán és az imahét záró ünnepségén is részt vesz, teljes búcsút nyerhet. Az imahét teljes programja a hirdetőtáblán megtekinthető.
  2. Templomunkban ezen a héten péntekig, a szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek.
  3. Szerdán Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanítóra emlékezünk. Ezen a napon az ökumenikus imaalkalom a Szent Anna-székesegyházban lesz.
  4. Csütörtökön, Szent Pál apostol megtérésének az ünnepén, közeli szomszédunkban, az István téri református templomban lesz az ökumenikus ima. A keresztény filmklub a következő csütörtökre tevődik át.
  5. Pénteken Szent Timóteus és Szent Titusz püspökökre emlékezünk.
  6. Szombaton este tartjuk a szentmisét, az ökumenikus ima a Szent László templomban lesz.
  7. Jövő vasárnap ifjúsági zenés szentmise lesz templomunkban. Az ökumenikus imahét záró alkalmára a Református Nagytemplomba várják a debreceni keresztényeket.
  8. Farsangi bálunk február 3-án, szombaton este lesz a Szent József Gimnázium tornatermében. Részletes program a hirdetőtáblán lévő plakáton látható. Tombolatárgyakat és mindenféle támogatást, szívesen fogadunk. Asztalfoglalás és belépő igénylés, a sekrestyében lehetséges.
  9. Megjelent a Tócói Harangszó januári száma, elvihető az újságos asztalról.
  10.  

     

    „Utaidat mutasd meg nekem,

    én Uram, Istenem!”