2018.08.19 – 26. Huszadik évközi hét

1. Hétfőn Szent István királyt, Magyarország fővédőszentjét ünnepeljük. Templomunkban este 6 órakor lesz szentmise. A Szent István templom búcsúi szentmiséje délután 4 órakor kezdődik.

2. Kedden Szent X. Pius pápára emlékezünk.

3. Szerdán a Boldogságos Szűz Mária királynői méltóságának emléknapja lesz.

4. Pénteken Szent Bertalan apostolt ünnepeljük.

5. Szombaton Szent Lajos emléknapja lesz, de az esti szentmisét már a vasárnapról mondjuk. A szentmise után, Kun Rajmund búcsú orgona koncertjére várjuk a híveket. Kántorunk a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre nyert felvételt, ezért búcsúzik tőlünk. Gondoskodott arról, hogy ne maradjunk kántor nélkül. Utódja, a túrterebesi Kozák Olimpiu lesz, aki néhányszor már eddig is helyettesítette őt.

6. Megjelent a Tócói Harangszó augusztusi, templomunk felszentelésének 20. évfordulójára készült, ünnepi száma – elvihető az újságos asztalról.

7. A budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus debreceni előkészületi programja szeptember 1-én délután 3 órától folytatódik a Megtestesülés templomban. Erre az alkalomra a lelkiségi csoportokat várják. A részletes programot tartalmazó meghívó levél a hirdetőtáblán olvasható.

„Énekeljetek és ujjongjatok szívből az Úrnak”