2018.11.18.-25 Harmincharmadik évközi hét

1. Hétfőn Árpád-házi Szent Erzsébetet ünnepeljük.

2. Szerdán a Boldogságos Szűz Mária templomban való bemutatásának emléknapja lesz.

3. Csütörtökön Szent Cecília szűz és vértanúra emlékezünk. A szentmise után hitbeli felzárkóztatóra várjuk az érdeklődőket.

4. Péntek estig várjuk a Krisztus Király ünnepén házassági évfordulójukat ünneplők jelentkezését.

5. Szombaton délután 3 órától a leendő elsőáldozókat várjuk előkészítő megbeszélésre. A Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként, ebben az évben is bekapcsolódunk a világot átfogó szentségimádásba. Most nincs meghatározva az óra, ezért templomunkban 17 órakor kezdünk. Este 7 órára a püspök atyával közös vacsorára várjuk a most bérmálkozókat a plébániára.

6. Krisztus Király vasárnapján, templomunkban közösen is megünnepeljük az ebben az évben 5-tel osztható házassági évfordulókat. Ötvenen felül már minden év ünnepelhető. A Krisztus Király ünnepi perselygyűjtést a Katolikus Karitász javára továbbítjuk.

7. December 1-én, mivel az a szombat munkanap lesz, délután 3 órára közös adventi koszorúkészítésre várjuk a családokat. Akik megőrizték az előző évi koszorú alapot, hozzák magukkal.

8. December 16-án, advent harmadik vasárnapján lesz templomunkban az elsőáldozás.

9. Megjelent a Tócói Harangszó novemberi száma, elvihető az újságos asztalról.

10. A Magyar Püspöki Kar Szent Erzsébet napi körlevelét a bérmálási szentmisén nem olvastuk fel – kérjük, olvassák el azt a Magyar Katolikus Egyház honlapján.

„Ég és föld elmúlnak,

de az én igéim soha el nem múlnak.”