2019. 01. 27. – 02. 03. Harmadik évközi hét

1. Hétfőn Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanítóra emlékezünk.

2. Csütörtökön Bosco Szent János áldozópap emléknapja lesz. A szentmise után hitbeli felzárkóztatóra várjuk az érdeklődőket.

3. Pénteken ¾ 6-kor kezdjük az elsőpénteki ájtatosságot.

4. Szombaton, Urunk bemutatása – Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A szombat esti szentmisében végezzük a gyertyaszentelést, a szentmise végén pedig Balázs áldásban részesítjük a híveket.

5. Jövő vasárnap is Balázs áldást osztunk a szentmise végén. A Rózsafüzér Társulat tagjai számára esedékes lesz a titokcsere.

6. A június elsejei, csíksomlyói pápai szentmisére plébániánkról autóbuszos zarándoklatot szervezünk. Az utat 3 naposra tervezzük, péntek reggeltől vasárnap estig, két éjszakai gyimesfelsőloki szállással. Oda útra enni innivalót mindenki hozzon magával, megérkezésünkkor vacsorát, szombaton reggelit, ebédre egy kis csomagot, este pedig kiadós vacsorát kapunk. Vissza útra pedig úti csomaggal látnak el bennünket. Az útiköltségünk, a szállás és ellátás költségén kívül egy kis támogatást is tartalmaz a Szent Erzsébet Líceum számára. Az autóbusz költségére még nem kaptunk árajánlatot, de az eddigi tapasztalat alapján kb. 35 ezer Ft/fő összköltségre lehet számítani.

„Ma beteljesedett az Írás…”