2019. 02. 03. – 10. Negyedik évközi hét

1. Szombaton és vasárnap is, a szentmise végén Balázs áldásban részesítjük azokat, akik azt kérik. Vasárnap a Rózsafüzér Társulat tagjai ne feledkezzenek meg a titokcseréről.

2. Kedden Szent Ágota, szűz és vértanú emléknapja lesz.

3. Szerdán Miki Szent Pál és társai, vértanúkra emlékezünk.

4. Csütörtökön a szentmise után hitbeli felzárkóztatóra várjuk az érdeklődőket.

5. Pénteken este 7 órakor kezdődik a Kölcsey Központban a debreceni katolikusok farsangi bálja. Mindenki azt a számú asztalt keresse, amelyikhez a jegyvásárláskor feliratkozott.

6. Február 11. – jövő hétfő, a betegek világnapja. Ezen a napon szoktuk közösségi formában kiszolgáltatni a betegek szentségét, azok számára, akik erre felkészülnek, 60 év felettiek, vagy valamilyen betegségben szenvednek. Kérjük a lelkiségi csoportok tagjait, hogy apostolkodjanak a betegek előkészítésével és a hétfő esti szentmisére való eljuttatásával.

7. A június elsejei, csíksomlyói pápai szentmisére plébániánkról autóbuszos zarándoklatot szervezünk. Az utat 3 naposra tervezzük, péntek reggeltől vasárnap estig, két éjszakai gyimesfelsőloki szállással. Oda útra enni innivalót mindenki hozzon magával, megérkezésünkkor vacsorát, szombaton reggelit, ebédre egy kis csomagot, este pedig kiadós vacsorát kapunk. Vissza útra pedig úti csomaggal látnak el bennünket. Az útiköltségünk, a szállás és ellátás költségén kívül egy kis támogatást is tartalmaz a Szent Erzsébet Líceum számára. A részvételi díj 30 ezer Ft/fő. A jelentkezéskor 10 ezer Ft előleg befizetését kérjük. Mivel plébániánk és filiáink területén kívülről is nagy az érdeklődés, híveinknek február 17-ig biztosítunk elsőbbséget a helyfoglalásra.

„A szeretet nem szűnik meg osha.”