2019. 01. 06. – 13. Karácsony második hete

1. A Vízkereszt ünnepén szentelt vízből, otthoni használatra is vihetnek a hívek. A szenteltvíz mellett elhelyezett szertartáslap segítségével családi házszentelést is tarthatnak. Aki pap által szeretné megszenteltetni a házát, az egyeztessen időpontot, azzal a lelkipásztorral, akitől a házszentelést kéri.

Este 6 órára a debreceni bibliás közösségek tagjait várjuk közösségi szentmisére, a szentmisén természetesen mások is részt vehetnek. A Rózsafüzér Társulat tagjai ne feledkezzenek meg a titokcseréről!

2. Csütörtökön a szentmise után, folytatjuk a hitbeli felzárkóztatót.

3. Jövő vasárnap, Urunk megkeresztelkedésének ünnepe. Ezzel az ünneppel zárul a karácsonyi idő.

4. Január 15-én, kedden este a Képviselő Testülettel megtárgyaljuk egyházközségünk 2018. évi számadását és 2019. évi költségvetését.

5. Már előre hirdetjük, hogy ebben az évben a debreceni ökumenikus ima-nyolcad hetedik napi (január 26.) imaalkalma a mi templomunkban lesz. Az imaalkalom 17 órakor kezdődik. Ezen a szombaton este 6 órakor nem lesz szentmise templomunkban.

6. A debreceni katolikus plébániák egyházmegyei javaslatra úgy döntöttek, hogy külön-külön nem szerveznek farsangi bált, hanem egy közös bált szervezünk, amely február 8-án, pénteken este kerül megrendezésre a Kölcsey Központban.

„Bementek a házba,

és ott látták a Gyermeket anyjával, Máriával.”