Téli tábor tájékoztató

Kedves Szülők!

A Szent Család Plébánia, amely ellátja az Önök gyermekének katolikus hit és erkölcstan oktatását, a hittanos gyermekek számára téli tábort szervez a Bükk hegységbe. A táborhely a bélapátfalvi Kalcit Motelben lesz. 2-3 ágyas vizesblokkos (zuhany és WC) szobákban. Innen indulunk gyalogos hegyi túrákra.

A téli tábor 3 napos (2 éjszakás). December 28-án reggel 6:45-kor indul a vonatunk Füzesabony felé – Egerben megnézzük a Bazilikát – a táborhelyre érkezünk 11:07-kor. 12:30 ebédelünk és délutáni bemelegítő túrára indulunk a cementgyári tó érintésével a katonasírokhoz és vissza. Szentmise a táborhelyen 18 órakor, majd vacsora, közös játék és takarodó.

29-én ébresztő 8 órakor, reggeli 8:30-kor. Ebédrevalót viszünk az útra. Egész napos túrára indulunk: Apátsági templom, ott közös szentmise – Bélkő. 18 órakor meleg vacsora – közös játék. 20 órakor indulás az éjszakai túrára – vadcsörtetés, és bagolyhang hallgatás – visszatérés kb. 22:30-kor.

30-án ébresztő 8:30-kor, 9-kor reggeli, 10-kor szentmise a táborhelyen – majd csomagolás. 11:30-kor ebéd. 12:40-kor indulás autóbusszal Egerbe. Egerből 13:45-kor indulunk autóbusszal Füzesabonyba, onnan 14:58-kor indul a vonatunk, amellyel 17-órakor érkezünk Debrecenbe.

A táborban 22 gyermeket és 7 felnőtt kísérőt (ebből 3 szülőt) tudunk elszállásolni. A résztvevőket jelentkezési sorrendben fogadjuk, amíg a létszám be nem telik. A jelentkezési lapot a plébánia fejlécen szereplő honlapjáról lehet letölteni és a plébánia e-mail címére kell visszaküldeni.

A tábori teljes ellátás (2 éjszaka + 7 étkezés) és az oda-vissza utazás költsége 16000 Ft/fő. A résztvevőktől ebből 8000 Ft/fő befizetését kérjük, a többi költséget az Egyházmegye és a Plébánia fedezi. A részvételi díj befizetésének idejéről és módjáról a jelentkezés elfogadása után tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Kísérjék figyelemmel honlapunkat, és ha kérdésük van, írjanak a fejlécen szereplő e-mail címre.

Köszönöm, hogy elfogadták a Katolikus Egyház segítségét gyermekük hitre nevelésében, amelyet Önök vállaltak, amikor gyermekük keresztelését kérték. A táborozás jó alkalom arra, hogy a gyermekek ne csak tanuljanak a vallásról, hanem keresztény közösségi élményben is részesüljenek.

2016. november 1. Mindenszentek ünnepén

Jelentkezési lap

Jelentkezési lap szülőknek

A kitöltött jelentkezési lapokat e-mailben visszaküldhetik szentcsalad.plebania@upcmail.hu címre.